Lëmsh

Kapet imazhi i parë i vrimës së zezë të Rrugës së Qumështit

Foto: AP
 

Bota ka parë imazhin e parë të vrimës së zezë supermasive në qendër të galaktikës Rruga e Qumështit, raportoi AP të enjten.

Astronomët besojnë se pothuajse të gjitha galaktikat kanë këto vrima të zeza gjigante në qendër të tyre dhe është jashtëzakonisht e vështirë marrja e imazheve të tyre.