Lëmsh

Pas 50 vjetësh, hapet kasaforta e një muzeu në Indiana

Pas 50 vjetësh, hapet kasaforta e një muzeu në Indiana
 

Një muze i Indianës njoftoi se punëtorët kanë arritur zgjidhnin një mister 50-vjeçar duke hapur një kasafortë dhe duke zbuluar një fletë letre me informacion sigurimi.

Muzeu Ruthmere në Elkhart tha se kasaforta e murit ka qenë e mbyllur që prej hapjes së muzeut në vitin 1973 dhe besohet se nuk është hapur për vite me radhë.