Lëmsh

Pasagjeri pa përvojë fluturimi ul aeroplanin në Florida, pasi piloti humb ndjenjat

 

Një pasagjer pa përvojë në fluturim të aeroplanit, e uli sigurt një aeroplan me ndihmën e kontrollorit të trafikut ajror, pasi piloti humbi ndjenjat, raporton “Daily Mail”.

Piloti uli aeroplanin e vogël Cessna 208 Caravan, ndërsa fluturimi kishte nisur nga Bahamet dhe destinacioni ishte Florida.