Lëmsh

Mendoi se ishte hajdut, australiania njoftoi Policinë por i doli një gjarpër

 

Një grua nga qyteti Glenview në Australi dyshoi se në shtëpinë e saj kishte hyrë një hajdut, e për këtë, njoftoi Policinë. Megjithatë, më vonë u kuptua se në korridor gjendej një piton i llojit carpet. Në vend të ngjarjes doli Policia, njoftoi Upi të enjten, dhe me kujdes e larguan zvarranikun nga shtëpia.

“Ishte një natë e ngarkuar mbrëmë (të mërkurën e 16 marsit). Pati shumë gjarpërinj në qarkullim, e disa prej tyre u futën nëpër shtëpi”, ka deklaruar më pas kompania që merret me trajtimin e zvarranikëve.