Lëmsh

Qeni udhëtoi për shtatë ditë mbi akull, bëhet viral takimi me pronaren

 

Një qen në Michigan të SHBA-së, kishte udhëtuar mbi akull për disa kilometra për një javë, duke u larguar nga pronarja. Kjo e fundit tha se qeni i iku nga shtëpia për në drejtim të panjohur, e atë e gjeti vetëm disa ditë pas.

Iniciativës për ta gjetur iu bashkëngjiten edhe disa miq të gruas, ku nëpërmjet një makine bore, udhëtuan mbi akull ku dhe u gjet kafsha.