Lëmsh

Vallëzim në stuhi bore në Minneapolis

 

Sfida “Profa Challenge” në mbështetje të profesorit Lulzim Paci është bërë virale. Shumë persona kanë postuar video duke vallëzuar në mbështetje të profesorit Paci, të njohur për videot e tij duke vallëzuar të cilat i kishte postuar në Tik Tok.

Ndërkohë në Minneapolis të SHBA-së fotografi i National Geographics, David Gutenfelder, po ashtu ka postuar një video të një grupi vallëzuar dhe atë në borë. Videoja duke vallëzuar nuk ishte për të përkrahur profesorin Paci.