Lëmsh

25 qytetet me ushqimin më të mirë në botë

 

Lexuesit e revistës së udhëtimit Travel + Leisure zgjodhën qytetet me ushqimin më të mirë.

Njohja me kuzhinën e një kombi të caktuar është pjesë përbërëse e çdo udhëtimi, sepse është një nga mënyrat më të mira për të njohur kulturën dhe zakonet e tij.