Lëmsh

Coca-Cola po i ndryshon kanaçet

 

Coca-Cola po lufton për vëmendjen e konsumatorëve të saj.

Kompania e prodhimit të pijes së famshme po zbulon një pamje të re për produktet me shije Coke këtë muaj, dhe ka një varietet të ri Coke që vjen pas disa javësh.