Lëmsh

Transformimi i Mike Pompeos, humbi 40 kg për 6 muaj

 

Ish-sekretari amerikan i Shtetit Mike Pompeo ka humbur 40 kg për 6 muaj me dietë dhe stërvitje. Në fotot e fundit të publikuara në media, duket një Mike Pompeo shumë më i ri.

“Fillova të ushtrojë jo çdo ditë, por pothuajse çdo ditë e të haja siç duhet dhe pesha filloi të largohej”, tha 58-vjeçari në një intervistë për New York Post.