Lëmsh

Zbulohet shumëkëmbëshi me mbi 1000 këmbë në Australi

 

Shumëkëmbëshi i parë me më shumë se 1000 këmbë u zbulua në Australinë perëndimore.

Specia, i cili është shumëkëmbëshi i parë "i vërtetë", ka 1306 këmbë dhe u gjet në 60 metra nën tokë në një zonë minierash në rajonin Goldfields.