Lëmsh

Shqiptari kap fotot unike në Falklands me luanët e detit që bëjnë dashuri

 

Genti Cena, një fotograf i dhënë pas kafshëve të egra, po kthehej nga një udhëtim familjar kur u gjet përballë një skenë të rrallë dhe vendosi ta përjetësonte atë përmes fotoaparatit, në ishujt Falklands, shkruan Daily Mail të mërkurën.

Imazhet e zëna prej tij tregojnë oficerët duke përdorur kone për të rrethuar rrugën dhe për të mbrojtur luanët e detit - të cilët kishin shmangur një gardh metalik, pak larg trotuarit.