Lëmsh

Balancoi një veturë mbi kokë, britaniku thotë se nuk do të ndalet me vendosjen e rekordeve

 

Personi i fuqishëm që ishte bërë i famshëm për balancimin e një veture Mini mbi kokën e tij thotë se dëshiron të arrijë 100 rekorde të botës para se të pensionohet, raporton BBC.

“Kisha afro 165 kilogramë në kokën time. Një rrëshqitje dhe do të shembej sipër meje e me gjasë do të më shtypte e vriste”, tregon Evans për balancimin e Minit mbi kokë.