Lëmsh

Boji - qeni nga Stambolli që po merret me politikë (pa vullnetin e tij)

 

Një histori gati e pabesueshme nga bota reale turke.

Boji është një yll.
Boji i ka ka gati 128 mijë ndjekës në Twitter.
Boji është i njohur.
Boji është figurë prominente e jetës publike.
Boji është një qen.
Një qen nga Stambolli.

Për Bojin kanë shkruar gazeta e portale turke.
Bojin e kanë portretuar media gjermane dhe zvicerane.
Për Bojin ka shkruar madje edhe CNN.