Kuriozitet

Tri vajzat e familjes amerikane kanë lindur më 25 gusht, ato nuk janë trinjake

Descriptive Text

Në gjashtë vitet e fundit, qytetarja nga Amerika, Kristin Lammert, e ka kaluar për tri herë datën 25 gusht në sallën e lindjes.

Ndonëse ajo e quan vetën planifikuese, shtatzënitë e saj janë një rastësi e madhe, pasi në të tri rastet, ajo ka sjellë në jetë foshnjat në të njëjtën datë.

Kur ka lindur vajza më e madhe, Sophia, më 25 gusht të vitit 2015, anëtari i vetëm i familjes që e kishte ditëlindjen në të njëjtën datë ishte qeni i tyre, Koda Bear. Mirëpo Sofia e ka festuar ditëlindjen e saj të tretë, duke mirëpritur motrën e saj Giuliana, e cila ka lindur po atë ditë. Ndërkaq, këtë vit, Sophia dhe Giuliana kanë festuar ditëlindjet e tyre duke pritur motrën e tretë, të quajtur Mia.

“Në rastin e tretë kam menduar me vete: Ky është një fat i çuditshëm”, ka thënë Lammert.

Ajo ka thënë se ka marrë shumë komente pozitive për fatin e saj, duke ndarë edhe të tjerët rastësi të ngjashme.