Lëmsh

Gjarpri i madh hiqet nga pylli tropikal me vinç

 

Pamjet mahnitëse tregojnë momentin kur një gjarpër mbi 3 metra i gjatë hiqet nga pylli tropikal Dominikan me një vinç.

Gjarpri i madh ishte i gjallë dhe lëvizte ndërsa u nxor nga gjethet e trasha në Dominica. Një shikues afër kishte mbetur i habitur, ndërsa zbulohet madhësia e gjarprit.