Lëmsh

Studentët padisin shkollën në Teksas pasi nuk po i lejon djemtë të mbajnë flokë të gjata

 

Shtatë studentë do ta padisin një shkollë në rajonin e Teksasit për shkak të kodit të saj të veshjes, i cili ua ndalon djemve që të mbajnë flokë të gjata.

Sipas padisë, zyrtarët e shkollës e kanë suspenduar një djalë 9 vjeç për një muaj të tërë, e ndaluan atë nga pushimi dhe pushimet normale të drekës si ndëshkim për flokët e gjatë.