Lëmsh

Mikroskopi i familjes së Darwinit do të shitet në ankand

Foto: Ilustrim
 

Një mikroskop Charles Darwin i dha djalit të tij Leonardit dhe i cili ka mbetur në familje për gati 200 vjet do të dalë në ankand në dhjetor dhe pritet të arrijë deri në 480,000 dollarë.

Data e prodhimit të tij përkon me kohën kur Darvini po studionte zoofitet, organizma të tillë si korali dhe anemoni i detit.