Lëmsh

Në kërkim të një milioneri, ka edhe një ditë afat

 

Një person ende i panjohur ka arritur të fitojë 1 milion funte në lotari, por ende nuk ka shkuar t’i tërheqë paratë.

Ai bleu një biletë EuroMillions më 28 janar dhe u shpall fitues, por që prej asaj kohe askush nuk ka shkuar të tërheqë çmimin.