Lëmsh

Për herë të parë shimpanzetë u panë të sulmojnë dhe vrasin gorillat

Foto: CNN
 

Sulmet vdekjeprurëse të shimpanzeve ndaj gorillave në natyrë janë vërejtur për herë të parë, ka thënë një ekip studiuesish.

Ekspertët që vëzhgonin dhjetëra shimpanze në Parkun Kombëtar “Loango” në Gabon prisnin që ata të ishin të relaksuar përreth gorillave.