Lëmsh

Autoritetet kufitare amerikane kapin 15 kërmij gjigantë në valixhen e një pasagjere

 

Kërmijtë të gjallë, gjethe të freskët dhe një gjysmë kilogrami mish viçi u gjetën këtë muaj në bagazhin e një pasagjere në aeroportin e Teksasit, raporton BBC.

Një pasagjere që po udhëtonte nga Nigeria fillimisht deklaroi mishin e tharë në valixhen e saj, para se të deklaronte edhe 15 kërmij gjigantë afrikanë.