Lëmsh

Çifti që nuk hoqi dorë nga njëri-tjetri pavarësisht mbylljes së kufirit

 

Për tri vjet, Eleanor Liao dhe i dashuri i saj Aaron Leung, kanë jetuar rreth 12 milje larg njëri-tjetrit. Por, vetëm pandemisë COVID-19 ishte ajo që i bëri të ndjehen sikur janë në lidhje në distancë.

Liao ka jetuar në Shenzhen, në jug të Kinës dhe Leung jetonte në Hong Kong, rajon special administrativ rregullat e të cilit ndryshojnë nga pjesa tjetër e Kinës.