Lëmsh

Meteorologu i shpreh dashurinë partneres përballë tornados

 

Një propozim për martesë ndryshe nga ajo çfarë shikojmë zakonisht ka ndodhur në SHBA.

Tom Bedard 29-vjeç dhe Raya Maday, 26, punojnë së bashku në “AccuWeather” në Wichita si meteorologë dhe udhëtuan plotë gjashtë orë me makinë deri në Colorado me shpresën se do të takohen me një tornado.