Lëmsh

Elefantët e Kinës sërish në lëvizje

Foto: AP
 

Elefantët e famshëm ‘endacakë’ të Kinës janë vënë në lëvizje sërish, ndërsa një prej tyre që u shkëput nga tufa ende po mban distancë prej grupit.

Elefantët aziatikë kanë udhëtuar për rreth 500 kilometra dhe kanë kaluar fshatra e qytete të shumta në jugperëndim të Kinës.