Lëmsh

Çifti indian mban dasmën në aeroplan për t’u ikur kufizimeve

 

Një çift indian thuhet se ka mbajtur ceremoninë e martesës në një aeroplan i cili ishte në ajër, ku kishte më shumë se 160 persona të ftuar. Kjo në përpjekje për t’u shpëtuar kufizimeve të koronavirusit.

Videot e postuara në mediat sociale shfaqen çiftin dhe të ftuarit në avion.