Lëmsh

Mbetje të neandertalëve zbulohen në një shpellë në Itali

 

Arkeologët në Itali kanë zbuluar mbetjet e nëntë neandertalëve në një shpellë parahistorike në juglindje të Romës. Dyshohet se ata kishin qenë gjah i hienave, raporton BBC.

Eshtrat e fosilizuar, që përfshijnë copa të kafkës dhe po ashtu të nofullës së thyer, janë gjetur në shpellën Guattari në qytetin bregdetar San Felice Circeo.