Lëmsh

Një grua në Afrikë lind nëntë foshnja, priste shtatë

 

Një grua ka lindur nëntë bebe pasi gjatë shtatzënisë mjekët nuk kishin parë edhe dy bebe.

Halima Cisse 25-vjeçare ka thënë se 5 vajzat dhe katër djemtë janë mirë me shëndetin pas lindjes me prerje cezariane në një spital në Morocco.