Lëmsh

Një grua në SHBA lind foshnjën në aeroplan

 

Një mjek dhe një ekip i profesionistëve mjekësorë neonatal ishin në vendin e duhur dhe kohën e duhur, duke e ndihmuar një grua nga Utah të lind në një aeroplan që po fluturonte për në Havai, raporton agjencia AP.

Lavinia Mounga po udhëtonte nga Salt Lake City për në Havai më 28 prill, për një pushim familjar, kur ajo lindi në aeroplan të birin, Raymondin, në javën e 29-të të shtatzënisë.