Lëmsh

Çifti në Britani që u bë me trinjakë identikë

Çifti në Britani që u bë me trinjakë identikë
 

Një çift në Britani janë bërë prindër të trinjakëve të cilët janë krejtësisht të njëjtë, e që shanset për t’u bërë kjo janë “një në 200 milionë”.

River, Beau dhe Leo kanë ardhur në jetë tri javë më herët në një spital në Worcestershire më 16 janar.