Lëmsh

Lindin binjakët “një në një milion” në Indi

Lindin binjakët “një në një milion” në Indi
 

Dy binjakë të rrallë të bashkuar me dy koka, tre krahë dhe një trup të përbashkët kanë lindur nga një çift fermerësh në Indi, të cilët kanë thënë se nuk mund të përballojnë operacionin "shpëtues" për vajzat e tyre.

Ambika Parida, 32 vjeçe, nga rrethi Kendrapara në shtetin lindor indian të Odisha, nuk e dinte se ajo mbante binjakë të bashkuar derisa mjekët në një shtëpi private pleqsh kryen operacionin cezarian për të lindur foshnjat.