Lëmsh

Një ekip turk i arkitektëve ka ideuar “hotele lundruese” për vende të pasura si Katari

Një ekip turk i arkitektëve ka ideuar “hotele lundruese” për vende të pasura si Katari
 

Vende si Dubai apo Katari janë gjithmonë në kërkim të gjërave të reja, e sidomos atyre arkitekturore, me koncepte dhe struktura gjithmonë e më të pazakonta.

Ndërtesat gjigante “që gërvishtin” qiellin në këto vende tashmë janë bërë të zakonshme.