Lëmsh

21-vjeçari krijon shijen e veçantë të kafesë

21-vjeçari krijon shijen e veçantë të kafesë
 

Vetëm një vit më parë, 21-vjeçari Stephen Villena nuk është se kishte shumë njohuri për kafenë.

Gjatë karantinës në Filipine filloi të provonte gjëra të reja dhe e dashura i dha pak kafe të freskët vendase. Përshtypja e tij për këtë lloj kafeje ndryshoi plotësisht.