Lëmsh

Rusët sfidojnë acarin, marrin pjesë me bikini në festivalin e skive

Rusët sfidojnë acarin, marrin pjesë me bikini në festivalin e skive
 

Qindra guximtarë të sporteve të dëborës dolën me bikini dhe mbathje plazhi për festivalin vjetor alpin BoogelWoogel në Soçi, në Rusi.

Pjesëmarrësit e kaluan javën duke marrë pjesë në festival, ndërsa sfidonin temperaturat e motit dhe nuk vishnin asgjë në dëborë.