Lëmsh

Zhytësi gjen kokainë në vlerë 1.5 milionë dollarë në Florida

Zhytësi gjen kokainë në vlerë 1.5 milionë dollarë në Florida
 

Një zhytës në Florida ka zbuluar kokainë në vlerë 1.5 milionë dollarë teksa notonte në ujërat pranë ishujve tropikalë, Florida Keys, dhe ua dorëzoi atë autoriteteve, ka njoftuar policia amerikane.

Zyra e Sherifit të Qarkut ka thënë se një zhytës pranë Craig Key, një qytet ishullor në Florida Keys, raportoi se ka gjetur një varkë lundruese, raporton Independent.