Lëmsh

Zogu i egër më i vjetër në botë, në moshën 70-vjeçare sjell në jetë të voglin e saj

Zogu i egër më i vjetër në botë, në moshën 70-vjeçare sjell në jetë të voglin e saj
JON BRACK/FRIENDS OF MIDWAY ATOLL NWR
 

Albatrosi, zogu i egër më i vjetër i njohur, në moshën 70-vjeçare ka lindur të voglin e saj.

Albatrosi e ka sjellë në jetë një zog të vogël më 1 shkurt në një strehë të botës së egër në veri të Oqeanit Paqësor, ka bërë të ditur Shërbimi amerikan i peshqve dhe botës së egër, shkruan BBC.