Lëmsh

Gruaja 118 vjeçare do ta mbajë pishtarin e flakës Olimpike në lojërat që do të zhvillohen në Japoni

 

Personi më i vjetër i gjallë, në moshën 118 vjeçare është duke u bërë gati që të mbajë pishtarin e flakës Olimpike, në muajin maj të këtij viti në Japoni.

Bëhet fjalë për gruan Kane Tanaka, e cila i ka mbijetuar dy herë kancerit, ka përjetuar dy pandemi globale dhe i pëlqen shumë pijet e gazuara, shkruan CNN.