Lëmsh

Në Louvre kthehet parzmorja që ishte vjedhur gati 40 vjet më parë

Në Louvre kthehet parzmorja që ishte vjedhur gati 40 vjet më parë
Foto: AFP
 

Në muzeun Louvre në Paris është kthyer një parzmore e Renesancës italiane që ishte vjedhur afro dy dekada më parë, raporton BBC.

Helmeta dhe parzmorja është njohur nga një ekspert ushtarak në Bordeaux, të cilit i ishte kërkuar të vlerësonte koleksionin e një familje vendase.