Lëmsh

Publikohet përmbajtja e një letre të pahapur për më shumë se 300 vjet

Publikohet përmbajtja e një letre të pahapur për më shumë se 300 vjet
 

Një letër e shkruar më 31 korrik 1697, nuk arriti kurrë të mbërrijë te personi që ishte destinuar.

Letra u gjet në Holandë, midis viteve 1689 dhe 1706, në një arkë druri me 577 letrave të tjera të padërguara dhe të mbyllura, të cilat u ruajtën në një muze në Hagë.