Lëmsh

Gjendet zogu i konsideruar si i zhdukur që 170 vjet

Gjendet zogu i konsideruar si i zhdukur që 170 vjet
 

Një ekip studiuesish nga Indonezia dhe Singapori kanë gjetur prova të ekzistencës të një zogu që mendohej se ishte zhdukur prej kohësh.

Në punimin e botuar në revistën “BirdingASIA”, ekipi përshkruan historinë e zogut, pse mendohej se ishte zhdukur tash e 170 vjet dhe si u gjet në ishullin Borneo.