Lëmsh

Një burrë gëlltitë kufjen derisa po flinte duke dëgjuar muzikë

Foto: FB
 

Një burrë po paralajmëron njerëzit që të mos përdorin kufjet kur flenë pasi u deshtë që mjekët t’ia hiqnin një të tillë nga fyti.

Brad Gauthier ka treguar ngjarjen në Facebook. Ai thotë se kishte shkuar të flinte të hënën derisa po dëgjonte muzikë. Ai u zgjua të martën, hoqi borën nga oborri për rreth një orë dhe u kthye brenda për të pirë ujë, por nuk i kalonte nëpër fyt.