Lëmsh

Mbi 20 për qind e të divorcuarve në Britani të Madhe ishin fejuar në Paris

 

Parisi e ka reputacionin e qytetit të romancës dhe për këtë arsye njihet edhe si “Qyteti i dashurisë”.

Mirëpo një studim i bërë së fundmi për divorcet në Britani të Madhe thotë se 23 për qind e të divorcuarve kanë bërë propozimin për martesë pikërisht në Paris.