Lëmsh

1 miliard dollarë për një fitues të lotarisë – vlera e tretë më e lartë në SHBA

1 miliard dollarë për një fitues të lotarisë – vlera e tretë më e lartë në SHBA
Foto: AP
 

Është shitur bileta e lotarisë në Michigan, fituesi i të cilës do të fitojë 1 miliard dollarësh, çmimi i tretë më i lartë i lotarisë në historinë e SHBA-së.

Numrat fitues të tërhequr të premten janë, 4, 26, 42, 50, 60 dhe një top-mega me numrin 24.