Lëmsh

Një dhi e një qen duke shërbyer si “kryetarë” kanë mbledhur para për rregullimin e një parku të lojërave

Një dhi e një qen duke shërbyer si “kryetarë” kanë mbledhur para për rregullimin e një parku të lojërave
Foto: AP
 

Një qen dhe një dhi të cilët janë zgjedhur “kryetarë” të kafshëve të qytetit dhe kanë ndihmuar të mbledhin para për të rinovuar një shesh lojërash në Vermont.

Ideja për të zgjedhur majorin në mënyrë që të mblidhen fonde për renovimin e sheshit të lojërave ka ardhur prej menaxherit të qytetit.