Lëmsh

Gjermanja u lë 6.2 milionë euro fqinjëve pasi vdes

Gjermanja u lë 6.2 milionë euro fqinjëve pasi vdes
Foto: CNN
 

Banorët e një komuniteti në qendër të Gjermanisë kanë trashëguar një pronë dhe një shumë parash në vlerë prej 6.2 milionë euro, pas vdekjes së fqinjës së tyre të moshuar.

Renate Wedel ka jetuar në Weiperfelden, distrikt i Waldsolms në Hesse, me burrin e saj që nga viti 1975, sipas një deklarate nga distrikti i Waldsolms, i cili përbëhet nga gjashtë fshatra.