Lëmsh

200 milionë euro për super-jahtin ekologjik

200 milionë euro për super-jahtin ekologjik
 

Ky super-jaht 200-milionë eurosh nuk është konceptuar thjesht si luksoz, por edhe ekologjik për miliarderët që shqetësohen për mjedisin.

Ultra2, është një jaht që do të funksionojë me bateri dhe do të ketë dy pishina dhe një kinema “Imax”.