Lëmsh

Në Tajlandë zbulohet skeleti i një balene të vjetër mes 3.000 e 5.000 vjetësh

Në Tajlandë zbulohet skeleti i një balene të vjetër mes 3.000 e 5.000 vjetësh
 

Një skelet balene që mendohet të jetë mes 3.000 e 5.000 vjet më parë dhe i ruajtur në mënyrë të përsosur është zbuluar në Tajlandë.

Skeleti i gjatë 12 metra mendohet të jetë ai i një balene të lojit Bryde. Ai u gjet në fillim të nëntorit rreth 12 km larg bregut në perëndim të Bangkokut.