Lëmsh

Magjistari kompleton 20 truqe nën ujë për rekordin e ri botëror

Magjistari kompleton 20 truqe nën ujë për rekordin e ri botëror
 

Martin Rees nga Britania e Madhe ka thyer rekordin Guinness për më së shumti truqe magjie të performuara nën ujë. Ai në kohë prej tre minutash kreu 20 truqe.

Rees kishte punuar për disa vjet në tentimin e tij për rekord dhe arriti ta bënte këtë duke tejkaluar rekordin e shkuar për shtatë truqe.