Lëmsh

Musk testohet katër herë në ditë për COVID-19, dy i rezultojnë pozitive dhe dy negative

Foto: Reuters
 

Drejtori ekzekutiv i kompanisë Tesla, Elon Musk, ka njoftuar se gjatë një dite është testuar katër herë për COVID-19, dy herë ka rezultuar negativ dhe dy të tjera pozitiv.

Përmes një njoftimi në Twitter, Musk ka thënë se testimet i ka kryer në të njëjtin vend dhe nga e njëjta infermiere. Ai këtë situatë e sheh shume të dyshimtë.