Lëmsh

Një çek shpenzoi 20.000 euro për t’u dukur si Barbie, habitet pse nuk po e pëlqejnë femrat

Një çek shpenzoi 20.000 euro për t’u dukur si Barbie, habitet pse nuk po e pëlqejnë femrat
 

Një i ri çek, që ka shpenzuar rreth 20.000 euro për t’u dukur si kukulla e famshme Barbie, shprehet i habitur se pamja e tij e re nuk u pëlqen edhe aq shumë femrave.

Honza Simsa shkon në punë i veshur si mashkull dhe thotë se pëlqen femrat, por në kohën e lirë dëshiron të duket si femër, duke vendosur qerpikë të gjatë, duke mbathur taka dhe duke vënë paruke, shkruan “TheSun” të mërkurën.