Lëmsh

Ndeja në Hagë, 25 minuta para kthimit të karantinës, po bën bujë

Ndeja në Hagë, 25 minuta para kthimit të karantinës, po bën bujë
 

Një video nga një ndejë në Hagë është bërë virale. Në Twitter është shpërndarë videoja e ndejës brenda një lokali ku plot mysafirë vallëzojnë, kërcejnë mbi tavolina dhe shihen duke pirë.

Në përshkrimin e videos është thënë: “Numërimi deri të mbyllja e pjesshme. Skenë nga Haga 25 minuta para futjes në fuqi të rregullave të reja”.