Lëmsh

Qeni i vogël i vërsulet ariut, ky i fundit largohet “me të katërta” tenton të ngjitet në pemë

Qeni i vogël i vërsulet ariut, ky i fundit largohet “me të katërta” tenton të ngjitet në pemë

Një video qesharake është bërë virale në rrjete sociale.

Në një park të British Columbia të Kanadasë, shfaqet një qen i vogël i cili i vërsulet një ariu të zi, e ky i fundit largohet me shpejtësi nga frika dhe tenton të ngjitet në pemë. Qeni i përkiste çiftit David dhe Marissa Jonsson.